Tuesday, June 23, 2009

sa-i dau drumul soarelui in viata mea...

Am hotarit ca gata cu negrul si gata cu intunericul, ca chiar daca cerul e sumbru e necesar sa treci doar peste nouri si il vei vedea albastru , in toata frumusetea sa!!
Merci mult proiectului in care lucrez-TtT(Train the Trainers), m-a invatat mult la capitolul flexibilitate si stress management... Desi mai mult pe drumul asta de mers am inteles ca nu mai pot trai asa ca pina acum ca vreau sa fiu fericita si voi fi indiferent de piedici. Vreau sa creez, vreau sa calatoresc, vreau sa cunosc oameni, vreau sa invat limbi, vreau atitea lucruri si totusi nu le fac, e problema mea, e ceva in capul meu care imi incurca si banuiesc eu ce e... sunt toate "invataturile" oamenilor ce m-au inconjurat toata viatza, sunt stereotipuri, frica de esec, complexe si multe alte gunoaie in mintea mea.... Am incercat sa lucrez cu mintea mea si sa le sterg din ea insa n-am reusit, se vede ca cu anii au prins radacini acolo....imi ramine cred ca atunci doar sa nu ascult mintea ci inima, ea stie ce ma poate face fericita , iar daca si voi avea parte de suferinta, esecuri, pai asta e viata, nimanui nu i-a reusit sa ocoleasca toate insuccesele. Cum a zis cineva succesul nu e determinat de faptul ca nu cazi niciodata ci de faptul cit de repede reusesti sa te scoli. Chiar cred in asta ...
Vreau sa arunc toate nimicurile din casa, sa fac ordine, sa deschid larg geamurile, sa le spal( stiati ca in mai multe culturi se socoate ca geamurile acumuleaza energie negativa si o mentin, indata ce le speli dispare tot negativul) si sa fac tot ce-mi va zice inima, sa incep a fi fericita!

2 comments:

  1. Crisitina Salut

    mi-a placut ce ai scris - chiar esti bravo

    mult succes i bafta la tot ce faci - :)

    ReplyDelete
  2. merci de apreciere....inseamna mult pentru mine....

    ReplyDelete